Magamról

Több mint 15 év hazai és nemzetközi környezetben szereztem vezetői tapasztalatokat a versenyszférában és a közszférában is. Munkáim sokfélék voltak, de többnyire valamilyen szervezeti változáshoz - centralizáció vagy átszervezés - kapcsolódtak. A siker minden esetben két tényezőn múlott: az emberek hozzáállásán és a résztvevők szakértelmén.

Üzleti coachként segítek abban, hogy megtaláld a megoldásaid, tanácsadóként mindig egy adott helyzet megoldásához vagy egy projekt megvalósításához adok szakmai segítséget.

A hátteremről: a Pannon (akkoriban még Veszprémi) Egyetemen végeztem műszaki menedzser szakon, majd ugyanitt szereztem doktori fokozatot. Végigjártam a szakmai ranglétrát itthon és külföldön: voltam rendszerszervező, fejlesztő, szakértő, projektmenedzser, tanácsadó, vezető, felsővezető. Az évek során úgy alakult, hogy munkáim, projektjeim változásokhoz kapcsolódtak, mindig valami újat kellett létrehozni. Ezt felismerve, tudatosan végeztem el olyan képzéseket, amelyek változások kezeléséhez adtak új eszközöket és ismereteket.

Számos szakmai, informatikáról, projektmenedzsment és szervezetfejlesztési tanfolyam után 2018-ban éreztem, hogy eljött az ideje megtanulni segíteni a változások legfontosabb tényezőjét az embert. Elkezdtem business coach tanulmányaimat a Coach School Kft-nél.